deneme
30 Temmuz 2017 Pazar
0 yorum

Sen kimseyi sevemezsin.

30 Temmuz
Sen kimseyi sevemezsin.


Bir eve sığamamak nedir, bilir misin? Bir kadının sırtına parmaklarınla daireler çizerken, kaç cenneti cehenneme çevirdiğini tahmin edebilir misin? Kan beynime hücum ediyor, git buradan.

Kimseyi bir sardunya kokusuna sığdıracak kadar sevme. Sevdiğin adamların sırtına daireler çizme, saçlarını parmaklarına dolama, kirpiklerine dokunma. Öptürme köprücük kemiğinden ve esirge kokunu her zerresine kadar. Sabah olmuyor, kan beynime hücum ediyor, git buradan.

Dört duvar arasında bir ismi feryat etmenin hissiyatını bilir misin? Titreyen kirpiklerin, kaç adama gözlerini kırpmadan bakabildi? Karnın ağlamaktan kasılırken ve daralırken göğsün, gökyüzü üzerine çöker ya… Sen kimseyi sevemezsin, kaç git buradan.

Alnında ter, boynunda bin bir parmak izi, kim bilir hangi yatakta kimin koynunda huzura koşuyorsun? Fahişe hayallerin var senin, her adamda huzuru arayıp, kendi iç savaşında esir düşüyorsun. Ağlamaktan karnın kasılırken, hangi ismi sayıklıyorsun? Hadi, fısıldasana bana! Ciğerlerin daralırken ve dizilirken boğazına öğlen yemeğin, hangi adamı sayıklıyorsun?

Çok güzel seversin ya kısa mesajlarda, kaç kez hissederek öpebildin bir adamı? Hani en güzel sen sarılırsın ya, kaç kez titredi iliklerin bir adama sarılırken? Senin ellerin cennet kokar ya sözüm ona, senin her zerren zehir.

Yırt bütün fotoğrafları, öldür bütün canlı kalan yanlarını. Dünya titriyor, hissediyor musun? Huzur öfkemin koynunda, gök gürlüyor, duyuyor musun? Sessiz ol, dinle bak kalbimin sesini. Dinle. Duydun mu, haydi koy bir kez daha başını göğsüme. Duyuyor musun? Yoksun artık, haydi bir kez daha dinle, paranoyalarına tutsaksın, inanamazsın. Duyuyor musun, yoksun artık bende. Hadi git buradan, durma.

Sen ölüm sarhoşluğunda sevmeye alışkınsın ya hani, şimdi; iç doya doya. Terin alkol koksun, teslim ol en güzel sarhoşluklara ve bulduğun ilk lavaboya kus içindekileri.

Kus! Gözlerinden yaş gelsin, soluklar ciğerlerini yaksın, ağzının tadı pelin gibi acı kalsın. Kus! Kus bütün içindekileri. Kanasın gözlerin ağlamaktan. Kus! Yaklaş şimdi, koy başını göğsüme, duyuyor musun? Yoksun orada. Bir kez daha dinle, paranoyaların başına bin bir bela. Koy başını, dinle! Her zerremde bir zehirsin, yoksun orada.

Çok seversin ya rakı masasında Zeki Müren dinleyip, Sezen’e eşlik etmeyi… “sen kimseyi sevemezsin.” Zeki Müren haklı. Derin bir nefes al, batır iğneyi göğsüne. Sen köküne kadar acıya tutsaksın. Kan beynime hücum ediyor, git buradan.
Hemen Paylas :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Yukarı